Een Chinees gevarieerd programma gericht op het runnen van een 'dai pai tong'-restaurant in de Greater Bay Area, dat getuige is van de ontwikkeling van het land en de voedsel- en culturele uitwisselingen tussen Guangdong, Macau en Hong Kong bevordert. Een spin-off variétéshow van de populaire 'Call Me By Fire' uit 2021 van Hunan Station, waarbij de vijf in Hong Kong gevestigde leden - Jordan Chan, Julian Cheung, Michael Tse, Jerry Lamb en Edmund Leung, worden geselecteerd om gezamenlijk een Hong Kong-stijl te exploiteren eetstalletje in Guangzhou. Door middel van meeslepende opnames zal het programma de dagelijkse gebeurtenissen rond de 5 leden, de bereiding van eten, liedjes en entertainment vastleggen om de angst van de gasten te genezen met oprechte communicatie en een optimistische levenshouding.
Guy Fieri stuurt vier getalenteerde chef-koks door de gangpaden in een kookwedstrijd met hoge inzet en hoge vaardigheden. De chef-koks worden geconfronteerd met uitdagingen uit de echte wereld, zoals het vinden van oplossingen wanneer alle essentiële ingrediënten plotseling 'niet op voorraad' zijn, of het moeten maken van een meesterwerk wanneer je alleen kunt koken met '5 items of minder' of met een budget van $ 10. Uiteindelijk doet het eten het woord, want de laatste chef-kok krijgt de kans om serieus deeg te maken!
Kijkers duiken diep in de winter in Alaska en ontmoeten zes stoere en veerkrachtige bewoners terwijl ze stormen en mensetende beesten een stap voor proberen te blijven om de lente te overleven. De dichtstbijzijnde buur van Sue Aikens is meer dan 480 kilometer verderop. Eric Salitan leeft uitsluitend van wat hij jaagt en foerageert. Chip en Agnes Hailstone vangen vis voor geld bij het ruilen van voorraden, en Andy en Kate Bassich gebruiken hun roedel sledehonden voor transport.